Excursion SXR.v2 D4 2x12 dBVox låda

  • 4 098 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SXR.v2 12 D4Newbox
Dela

För en dynamisk och kraftfull basåtergivning i bilen behöver du inte leta längre än vårt rekommenderade basljudpaket - två Excursion SXR.v2 12 D4 basar tillsammans med dBVox 2x12" baslåda. Dessa komponenter är särskilt utvalda för att erbjuda en enastående basupplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar.

Excursion SXR.v2 12 D4 basarna är en uppgraderad version av den populära SXR-serien. Med en diameter på 12 tum (30 cm) och två 4-ohms röster, vilket ger en sammanlagd impedans på 2 ohm, levererar de en kraftfull och precisionsbaserad återgivning. Med en imponerande RMS-effekt på 600W och en peak-effekt på 1500W kan dessa basar hantera höga ljudnivåer med imponerande klarhet och detaljer.

dBVox 2x12" baslåda är speciellt utformad för att rymma och bädda in de två Excursion SXR.v2 12 D4 basarna. Med sin robusta konstruktion i 17 mm MDF och den stiliga dBVox-loggan broderad på ovansidan, ger den inte bara en imponerande ljudkvalitet utan också ett visuellt tilltalande tillskott till bilens interiör. Lådan är konstruerad för att hantera kraftiga basar upp till ca 2000W RMS (1000W per element) utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Dess överdimensionerade portarea undviker flåsljud och ger istället en djup, fyllig och distinkt basåtergivning.

Denna perfekta kombination av två Excursion SXR.v2 12 D4 basar och dBVox 2x12" baslåda ger dig den ultimata basupplevelsen i bilen. Med dubbelt så mycket kraft och precision i basåtergivningen kommer varje slag och varje ton att ge en mäktig och engagerande ljudupplevelse. Oavsett om du är en passionerad musiklyssnare eller en ljudentusiast, kommer detta basljudpaket att ta din bilupplevelse till nästa nivå.

Sätt igång musiken och låt de två Excursion SXR.v2 12 D4 basarna tillsammans med dBVox 2x12" baslåda fylla din bil med djup och kraftfull bas. Var beredd på att bli imponerad av den överlägsna ljudkvaliteten och den dynamiska basåtergivningen som denna kombination erbjuder. Skapa ett ljudlandskap som kommer att göra varje resa till en oförglömlig musikupplevelse med vårt basljudpaket bestående av två Excursion SXR.v2 12 D4 basar och dBVox 2x12" baslåda.


Volvo S/6/7

295 kr

Smart Car Bå

349 kr 349 kr

Ford; 2 DIN silver

295 kr 295 kr