Excursion SXT 12 D2 dBVox låda

  • 6 298 kr

Excursion SXT 12 D2 dBVox låda - Kraftfull basåtergivning i en stilfull design!Den här imponerande baslådan kombinerar Excursion SXT 12 D2 subwoofers med dBVox

Tillgänglig
Artikelnummer: SXT12D2Newbox

Excursion SXT 12 D2 dBVox låda - Kraftfull basåtergivning i en stilfull design!

Den här imponerande baslådan kombinerar Excursion SXT 12 D2 subwoofers med dBVox 2x12" låda för att leverera enastående basprestanda och visuell attraktivitet. Med 2x12" 1800W RMS basar får du en djup och kraftfull subbasåtergivning som tar ditt ljudsystem till nästa nivå.

Excursion Subwoofers är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet. Genom årtionden av produktförbättringar och innovativa lösningar har de skapat högtalare som levererar hög trohet, extrem prestanda och långvarig tillförlitlighet. Med rätt installation kan dessa högtalare ge dig en fantastisk lyssningsupplevelse under många år framöver.

dBVox 2x12" lådan är inte bara kraftfull utan också visuellt tilltalande. Med den snygga dBVox loggan broderad på ovansidan får du en baslåda som verkligen sticker ut. Den är konstruerad med en 17mm MDF-konstruktion för att ge en stabil och vibrationsfri basåtergivning. Den överdimensionerade portarean eliminerar flåsljud och ger dig en ren och distinkt basupplevelse.

Med Excursion SXT 12 D2 dBVox lådan får du en perfekt kombination av kraftfull basåtergivning och stilfull design. Oavsett om du är en entusiastisk bilägare eller ljudentusiast kommer denna baslåda att ge dig den djupa och kraftfulla subbasen du letar efter.

Ge ditt ljudsystem det extra lyftet det förtjänar med Excursion SXT 12 D2 dBVox låda. Upplev den imponerande basåtergivningen och ge dina favoritlåtar den kraft och närvaro de förtjänar. Vare sig det är i bilen eller i ditt hemmaljudsystem kommer denna baslåda att ge dig den ultimata ljudupplevelsen. Ta kontroll över baslandskapet och njut av musiken på ett helt nytt sätt!