Excursion SXT 8 D4 2x8" dBVox låda

  • 3 490 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SXT 8 D4Newbox
Dela

Excursion SXT 8 D4 2x8" dBVox låda - Kompromisslös baslåda för kraftfullt ljud!

Excursion SXT 8 D4 baslåda är en imponerande lösning för ljudentusiaster som söker en högpresterande basåtergivning. Med två 8-tums 1400W RMS basar erbjuder denna låda enastående kraft och prestanda.

Excursion SXT 8 D4 subbasarna är utformade för att leverera kraftfullt och precist ljud till ditt bilsystem. Med en effekttålighet på 700W RMS och en maximal effekt på 2000W, per element, har du tillräckligt med kraft för att uppleva djupa och dynamiska basar som verkligen imponerar.

Subbasarna har en bred frekvensrespons på 50-300 Hz, vilket gör att de täcker ett stort basområde. Med en impedans på 2 x 4 Ω kan du enkelt ansluta dem till din förstärkare och dra nytta av deras imponerande prestanda.

Excursion SXT 8 D4 subbasar levererar en välbalanserad ljudåtergivning med tydlighet och precision. Med en känslighet på 88 dB kan de producera höga ljudnivåer med minimal förstärkning.

Lådan är dBVox 2x8", vilket innebär att den är utrustad med två 8-tums basar och har en snygg dBVox logga broderad på ovansidan. Byggd i 17mm MDF-material är lådan robust och hållbar.

Lådan är avstämd till 42Hz, vilket ger en välbalanserad basåtergivning med bra basrespons och tydlighet. Du kommer att kunna njuta av kraftfullt och imponerande ljud varje gång du använder denna baslåda.

Med sin högpresterande design och robusta konstruktion är Excursion SXT 8 D4 2x8" dBVox låda det perfekta valet för dig som vill ha en imponerande basåtergivning i ditt bilsystem. Oavsett om du lyssnar på musik, tittar på filmer eller bara vill ha en uppslukande ljudupplevelse, kommer denna baslåda att leverera kraftfullt och detaljerat ljud som tar dig till nya musikaliska höjder.