Excursion SXX 12" D4 LOUD AS HELL låda

  • 8 490 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SXX12D4Newbox
Dela

Excursion SXX 12" D4 LOUD AS HELL låda - Kraft och prestanda i en imponerande baslåda!

Den här snygga baslådan kombinerar två kraftfulla Excursion SXX 12" D4 subwoofers med en dBVox 2x12" låda för att ge dig en otrolig basupplevelse. Med 2x12" 3000W RMS basar får du enastående kraft och prestanda som kommer att fylla rummet med djup och distinkt bas.

EXCURSION SXX XENON Subwoofer är ett mästerverk av tysk ingenjörskonst och kompromisslös design. Den är skapad för att uppfylla behoven hos bilstereofanatiker som strävar efter perfektion. Med en dedikation till högsta kvalitet och innovation levererar dessa subwoofers en ljudupplevelse i en klass för sig. De är resultatet av årtionden av förbättringar och strävan efter att skapa produkter som är i en klass för sig när det kommer till hi-fi-ljud, extrem prestanda och långvarig tillförlitlighet.

dBVox 2x12" lådan kompletterar subwoofers med sin kraftfulla konstruktion och imponerande design. Den är byggd med en 25mm MDF-konstruktion för att garantera stabilitet och förhindra vibrationer. Med den snygga LOUD AS HELL loggan broderad på ovansidan får du en baslåda som sticker ut och visar att du menar allvar med ditt ljudsystem. Den överdimensionerade portarean garanterar att du inte upplever flåsljud, samtidigt som den ger en ren och kraftfull basåtergivning.

Med Excursion SXX 12" D4 LOUD AS HELL låda får du en kombination av kraft, prestanda och stil som verkligen imponerar. Oavsett om du är en ljudentusiast eller bara vill ha en häftig basupplevelse i bilen eller hemma, kommer denna baslåda att leverera det du söker. Upplev musiken på ett helt nytt sätt och känn kraften i varje basgång.

Ge ditt ljudsystem den ultimata uppgraderingen med Excursion SXX 12" D4 LOUD AS HELL låda. Njut av en djup, kraftfull och ren bas som tar din musikupplevelse till nya höjder. Var beredd på att imponera och låt musiken ta över med denna imponerande baslåda!