Ljuddämpningskit för 4 dörrar

  • 2 445 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: Dämpkit-dörrar_SAH
Dela

LOUD AS HELL Ljuddämpningskit för dörrar

Comfort Mat COBRA är en ersättningsvibrationsdämpande matta i DARK-serien. Cobra-mattor har bättre fäste än Dark-mattor och folietjockleken är 120 mikron (Mörk har 100 mikron).

10st 500 x 700 mm

Används som ett första lager på dörrar och dörrsidor.

 

Comfort Mat INTEGRA (2:a lager) är en lätt membranljudisolator designad för bildörrar. Materialet används som ett andra lager ovanpå en vibrationsdämpande matta. Det speciella med detta material är dess vikt: det är betydligt mindre än något annat membran. Materialet är helt vattentätt med bra vidhäftning tack vare ett lim av tätningstyp.
Materialet ger en hög ljudnivåreduktion på – 28 dB.

4 st 500 x 700 mm

Används som andra lager på dörrar

 

Comfort Mat  SOFT WAVE EXPERT 15 (2:a lager). Kommer från den professionella ljudinspelningsstudion är det den bästa 15 mm ljudabsorbenten på marknaden som framgångsrikt används i bilen. Tack vare tillsatsen av polymerer med låg molekylvikt var det möjligt att ge materialet unika akustiska egenskaper och prestanda. Monteringsskiktet är gjort av fuktbeständigt lim.

Soft Wave EXPERT är ett ljudabsorberande och tätande material som kan ge maximal ljudabsorption i ett brett frekvensområde tack vare den vågiga ytan, den unika kombinationen av en mikroporös elastisk struktur med öppna celler och hög densitet. Materialets "formminne"-funktion, tillsammans med den nödvändiga mjukheten, gör att SoftWave EXPERT kan installeras även på de trångaste platserna.

3st 700 x 1000 mm

Används som and andra lager på dörrsidor

 

Obs! Alla bilar är olika mät gärna innan köp för att se om detta passar dig.