Ljuddämpningskit för golv

  • 3 840 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: Dämpkit-golv_SAH
Dela

LOUD AS HELL Ljuddämpningskit för golv

Comfort Mat COBRA är en ersättningsvibrationsdämpande matta i DARK-serien. Cobra-mattor har bättre fäste än Dark-mattor och folietjockleken är 120 mikron (Mörk har 100 mikron).

4st 500 x 700 mm

Används som ett första lager under baksätena.

 

Comfort Mat VIPER är en ersättningsvibrationsdämpande matta i DARK-serien. VIPER-mattorna har bättre vidhäftning än Dark-mattorna och folietjockleken är 120 mikron (Dark har 100 mikron). Med en tjocklek på 3 mm har VIPER en stor mekanisk förlustfaktor (0,49) 

8st 500 x 700 mm

Används som ett första lager under framsätena.

 

Comfort Mat RAPTOR är ett 4 mm flerskiktsmaterial med ett akustiskt membran. Materialet är helt vattentätt med bra vidhäftning tack vare ett lim av tätningstyp. Används som ett andra lager (inget behov av 3:e lager).
Den består av 3 skikt: ett membran (2 mm) med akustisk mastix med hög densitet, ljudabsorberande material (2 mm) och nytt självhäftande tätningsmedel, som fungerar från -50 till +150C. Det är därför du kan installera RAPTOR på alla former utan att oroa dig för att den ska lossna.

4st 480 x 700 mm

Används som 2:a lager under baksätena.

 

Comfort Mat TITAN är den mest effektiva 8 mm flerskiktsisolatorn med ett akustiskt membran på marknaden idag, vilket ger upp till 38db brusreducering. Materialet är helt vattentätt med bra vidhäftning tack vare ett lim av tätningstyp. Används som ett andra lager (inget behov av 3:e lager).
Den består av 3 lager: ett membran (4 mm) med akustisk mastix med hög densitet, ljudabsorberande material (4 mm) och ett nytt självhäftande tätningsmedel, som fungerar från -50 till +150C. Du kan installera den på alla former och den kommer inte att lossna.

8st 480 x 700 mm

Används som 2:a lager under framsätena.

 

Obs! Alla bilar är olika mät gärna innan köp för att se om detta passar dig.