Ljuddämpningskit för tak

  • 1 740 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: Dämpkit-tak_SAH
Dela

LOUD AS HELL  Ljuddämpningskit för tak

Comfort Mat COBRA är en ersättningsvibrationsdämpande matta i DARK-serien. Cobra-mattor har bättre fäste än Dark-mattor och folietjockleken är 120 mikron (Mörk har 100 mikron).

4st 500 x 700 mm

Används som ett första lager.

 

 

Comfort Mat SKYLINE (2:a lager) är den lättaste av alla befintliga membranbrusisolatorer. Materialet är helt vattentätt med bra vidhäftning tack vare ett lim av tätningstyp.
Den fungerande delen av det ljudisolerande materialet består av ett ljudisolerande skikt täckt med ett tätt tunt membran. Det sista aluminiserade lagret gör att vi kan få hög vidhäftning för nästa lager – vi rekommenderar att du använder en mjuk ljudabsorbent för bästa resultat. Som ett resultat har vi en mycket enkel installation, absolut fuktbeständighet, hög vidhäftning mot vertikala ytor. Det är det lättaste bland liknande material, vilket ger oss möjlighet att använda membranmaterial på taket av en bil.

8st 350 x 500 mm

Används som 2:a lager.

 

Comfort Mat SOFT WAVE EXPERT 15 (3:e lager). Kommer från den professionella ljudinspelningsstudion är det den bästa 15 mm ljudabsorbenten på marknaden som framgångsrikt används i bilen. Tack vare tillsatsen av polymerer med låg molekylvikt var det möjligt att ge materialet unika akustiska egenskaper och prestanda. Monteringsskiktet är gjort av fuktbeständigt lim.

Soft Wave EXPERT är ett ljudabsorberande och tätande material som kan ge maximal ljudabsorption i ett brett frekvensområde tack vare den vågiga ytan, den unika kombinationen av en mikroporös elastisk struktur med öppna celler och hög densitet. Materialets "formminne"-funktion, tillsammans med den nödvändiga mjukheten, gör att SoftWave EXPERT kan installeras även på de trångaste platserna.

 2st 700 x 1000 mm

Används som 3:e lager.

 

Obs! Alla bilar är olika mät gärna innan köp för att se om detta passar dig.