Machete Dual 12 Light kitystem amp+

  • 8 775 kr
  • 8 775 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: EMLD-12ampkit+
Dela

Baslåda

Baslåda med dubbla Deaf Bonce Machete 12" Light basar. Baslådan är i kraftig MDF och perfekt avvägd för basens storlek och prestanda för maximal ljudåtergivning. Deaf Bonce Machete är en prisvärd serie med basar som levererar bra med kraft i förhållande till pris men också ett basljud med rejäl punch vilket gjort dem till favoritbasar hos många billjudsbyggare som vill spela högt över hela världen.

 

Kitsystem

Kristallklart ljud!

Det är svårt att slå Machete serien när det kommer till ljudkvalié mot prisklass sen är de riktigt snygga också. Se till att uppgradera ljudet i din bil med något som imponerar med nya Machete 2-vägs komponentsystem. I paketet medföljer 2 midbasar, 2 diskanter och 2 kondensatorer.

 

Slutsteg

DeafBonce Machete MLA-1000 är ett Klass D monoblock för basdrift. Steget har en kraftig aluminium kylfläns för långvarig drift utan att överhättas. Basremote inkluderas

DeafBonce Machete MLA-4080 är ett bra steg som lämnar hela 120W / kanal i 2ohm och funkar perfekt till vanliga fullregister högtalare till enklare midbasar. Fördelen med detta steget är att du kan dela aktivt i steget mellan mid/mellanregister och diskant så man slipper passiva filter. Steget har även Högnivå in med autostart.