Nakamichi 2x12" 1200W dBVox låda

  • 3 495 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: nsw-z1206d2Newbox
Dela

Nakamichi 2x12" 1200W dBVox låda - Basljud med stil och kraft!

Upplev enastående basljud med Nakamichi 2x12" 1200W dBVox låda. Denna imponerande baslåda kombinerar två kraftfulla 12" basar med en elegant design för att ge dig ett basljud som verkligen sticker ut.

Med dubbla 12" basar som har en imponerande RMS-effekttålighet på 1200W totalt, levererar denna baslåda kraftfulla och fylliga basljud. Varje bas är konstruerad för att hålla och ge en imponerande ljudupplevelse. Den aerportade designen hjälper till att optimera basåtergivningen och ger dig en dynamisk och balanserad ljudbild.

dBVox 2x12" lådan är inte bara kraftfull, den är också snygg och välgjord. Med en stolt dBVox logga broderad på ovansidan får du en visuellt tilltalande estetik. Lådan är byggd i 17mm MDF för att säkerställa en stabil konstruktion och minska onödiga vibrationer. Den överdimensionerade portarean eliminerar flåsljud och ger en ren och distinkt basåtergivning.

Ge ditt ljudsystem det bästa av både stil och kraft med Nakamichi 2x12" 1200W dBVox låda. Med imponerande basljud och en elegant design kommer du att bli imponerad av den starka prestandan och den visuella tilltalande estetiken hos denna baslåda. Ta din musikupplevelse till nästa nivå med denna imponerande kombination av stil och kraft.