Plug&Play Bas ATB25P till Caddy 2003-2014

  • 6 284 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: PPVW-108
Dela

Passar följande bilmodeller:

Volkswagen Caddy 2003-2014

 

Sätesbas -  Axton ATB25P

Mer kompakt kan den knappast bli – det är mottot för AXTONs nya ATB25P aktiva subwoofer med passiva membran. Ungefär lika stor som en A4-sida och en minimihöjd på 81 mm kan den lilla Under Seat-subwoofern installeras nästan var som helst i bilen – som namnet antyder, även under förar- eller passagerarsätet.

DSP - A544DSP

AXTON A544DSP är en kraftfull DSP-förstärkare med 10 konfigurerbara kanaler, idealisk för ljudanpassning i din bil. Varje kanal erbjuder parametrisk EQ, delningsfilter och fördröjningskorrigering. Den integrerade Class A/B-förstärkaren ger 4 x 25 W RMS, med 6 preout-utgångar för externa förstärkare. Användarvänlig app-kontroll gör inställningarna enkla. Med möjlighet att ansluta till andra AXTON DSP-förstärkare kan du få upp till 20 DSP-kanaler. Gränssnittet ABT50 ger Hi-Res Audio-uppspelning

 

Plug&Play kabel - Axton N-A480DSP-ISO5

Används för att ansluta extern ljudutrustning i bilar med originalradio, till exempel för att få en signal till en extern förstärkare eller ljudprocessor/DSP. Ansluts som ett mellanstycke på bilens ledningar, och eliminerar modifiering/kapning i bilens originalledningar.

Observera att detta inte är samma sak som ISO-övergång och bör inte användas när spelaren byts ut.Denna kabelsats gör att du inte behöver klippa bilens ledningar utan du måste klippa/skarva nödvändiga kablar till detta set själv.

10mm2 Kabelkit ingår