Vibe Slick12D2 2x12" dBVox låda

  • 4 495 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: Slick12D2Newbox
Dela

Vibe Slick12D2 2x12" dBVox låda - Kraftfull precision i en stilfull förpackning!

Uppgradera din ljudupplevelse med Vibe Slick12D2 2x12" dBVox låda och njut av en imponerande basåtergivning som tar musiken till nya nivåer. Denna baslåda är utrustad med två kraftfulla 12-tums Slick12D2 basar från Vibe, som inte bara imponerar med sin kraft utan också med sin precision och mångsidighet.

Den senaste versionen av VIBE's SLICK subwoofer är verkligen den bästa hittills. Med en imponerande magnetstruktur och välutvecklad talspole, spider pack och konstruktion ger Slick12D2 subwoofern en djup och exakt basåtergivning.

Varje aspekt av denna subwoofer har optimerats, inklusive den nya dammkapseldesignen som stärker konen och ger en unik tvåtonsflytande effekt för ökad visuell attraktion.

De nya Slick12D2 subwoofers har också en bred rullskum-omgivning som möjliggör stora rörelser och leverans av de lägsta frekvenserna. Med VIBE's välkända Torsion-korg får du en imponerande slaglängd, och den högtemperatur 2" (50mm) 4-lagers dubbla 2Ω talspolen möjliggör ökad effekthantering jämfört med tidigare modeller.

dBVox 2x12" lådan är inte bara kraftig och pålitlig, den är också stilfull med en snygg dBVox logga broderad på ovansidan. Tomlådan är optimerad för att rymma 2x12" basar och kan hantera kraftiga basar upp till ca 2000W rms (1000W/element) utan att generera flåsljud från porten tack vare den överdimensionerade portarean. Lådan är konstruerad med 17mm MDF-material för att säkerställa hållbarhet och kvalitetsljud.

Sammanfattningsvis erbjuder Vibe Slick12D2 2x12" dBVox låda en kraftfull, precis och mångsidig basåtergivning i en stilfull förpackning. Oavsett om du vill förbättra ditt bil- eller hemljudsystem kommer denna baslåda att leverera enastående prestanda och imponerande ljudkvalitet.