Vibe Slick8D2 2x8" dBVox låda

  • 2 890 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: Slick8D2Newbox
Dela

Vibe Slick8D2 2x8" dBVox låda - Kraftfull baslåda med imponerande basprestanda!

Vibe Slick8D2 baslåda är en imponerande lösning för dig som söker kraftfull basåtergivning och hög prestanda i ditt bilsystem. Med två 8-tums 900W RMS basar levererar denna låda enastående ljudtryck och precision.

Den senaste inkarnationen av SLICK-serien från VIBE har utformats med den största magnetförsamlingen och högsta nivån av motorstyrka som någonsin setts på deras instegs subwoofers. Detta resulterar i imponerande slaglängd och kraftfull basåtergivning.

Slick8D2 använder en välkänd VIBE-designad Torsion-korg som möjliggör en stor spidermontering, vilket ger maximal slaglängd för en subwoofer i denna prisklass. Den har också en högtemperatur 2-tums (50 mm) 4-lagers dubbel 2Ω talspole som ökar effekthanteringen avsevärt jämfört med tidigare modeller.

Subbasarna är utrustade med semi-pressade komposit FEA-koner som, tillsammans med en bred rullad skumomslutning, levererar kraftfullt lågfrekvent svar med enastående trohet. Denna kombination av komponenter säkerställer att du får djupa och precisa basar varje gång du spelar musik.

VIBE har noggrant övervägt alla aspekter av Slick8D2, inklusive en helt ny dammkapsel som ger ökad styrka för konen och samtidigt ger en unik tvåtonad flytande effekt. Den har också en bred Butylskum-omgivning som möjliggör enorm slaglängd och leverans av även de lägsta frekvenserna.

Lådan är dBVox 2x8", vilket innebär att den är utrustad med två 8-tums basar och har en snygg dBVox logga broderad på ovansidan. Den är byggd i 17 mm MDF-material för att vara robust och pålitlig.

Lådan är avstämd till 42Hz, vilket ger en välbalanserad basåtergivning med bra basrespons och tydlighet. Du kommer att kunna njuta av kraftfulla och exakta basar med denna baslåda.

Sammanfattningsvis är Vibe Slick8D2 2x8" dBVox låda ett utmärkt val för dig som söker en kraftfull baslåda med imponerande ljudprestanda. Med sin uppdaterade design, högkvalitativa komponenter och snygga utseende kommer denna baslåda att ta din ljudupplevelse i bilen till nya höjder.