Xcelsus XPL 4x6.5" LOUD AS HELL planka

  • 5 580 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: XPLM6Newbox
Dela

Xcelsus XPL 4x6.5" LOUD AS HELL plankan är en imponerande raggarplanka med enastående ljudkvalitet. Den är utrustad med 4x 6.5" midbasar, 2x diskanter och delningsfilter för optimal prestanda. Denna planka är speciellt utformad för att leverera äkta SQL (Sound Quality & Loudness) och erbjuder en balanserad ljudupplevelse med möjlighet att leverera kraftfull bas när det behövs.

Xcelsus XPLM6 är en svenskutvecklad 6,5-tums midbas som är konstruerad för att erbjuda hög ljudkvalitet och klara av höga effektnivåer. Dessa midbasar levererar en balanserad och detaljerad ljudåtergivning samtidigt som de har förmågan att leverera ökad volym och kraft när det krävs. Den kraftfulla magnetstrukturen i XPLM6 ger en exakt och kontrollerad basåtergivning och låter högtalarna hantera höga effektnivåer utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Xcelsus XPLT28W är en hornladdad 28 mm softdome diskant som ger en mjuk ljudåtergivning med extremt hög verkningsgrad. Med sin höga verkningsgrad kan den spela högt med minimal distortion, vilket gör den perfekt för SQL-byggen där både ljudkvalitet och volym är viktigt.

delningsfiltret från dBVox bidrar till att optimera ljudet genom att säkerställa korrekt frekvensdelning. Med en brytfrekvens på 4000 Hz vid 2 ohm samt en lutning på 12 dB per oktav, får du en smidig övergång mellan mellanregister och diskanter.

Plankan är byggd i robust MDF-material och har en terminal på baksidan för enkel anslutning.

Xcelsus XPL 4x6.5" LOUD AS HELL plankan ger en imponerande ljudupplevelse med hög volym, enastående ljudkvalitet och balanserat ljud. Det är den perfekta lösningen för dem som söker att vara "värst på stan" med sin kraftfulla ljudanläggning.

 

Observera att hålet för diskanterna i lådan kan vara mindre än de medföljande diskanterna. Detta görs för att säkerställa att de flesta diskanter kan användas i den medföljande universallådan. Du kan behöva använda en rasp eller liknande verktyg för att justera hålet och få en perfekt passform.