Excursion PX 4M

  • 1 299 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: PX 4M
Dela

Excursion PX 4M, den kraftfulla 10 cm DIN/BMW/MB Fullregisterhögtalaren:

Excursion PX 4M är en imponerande 10 cm DIN/BMW/MB Fullregisterhögtalare som är utformad för att leverera enastående ljudprestanda och passar perfekt i en rad olika bilmärken, inklusive Mercedes och BMW. Denna högtalare är utrustad med en imponerande uppsättning funktioner som gör den till ett utmärkt val för ljudentusiaster som vill ha högkvalitativt ljud i sina fordon.

En av dess framstående egenskaper är den 1"/25,9 mm CCAW-talspolen som är monterad på en ventilerad Kapton-form. Detta möjliggör effektiv värmeavledning och gör att högtalaren kan hantera höga effektnivåer med minimal distorsion. Neodymium-motorn, med sin EXCURSION PX N38-design, ger högtalaren stark magnetisk kraft och enastående prestanda i ljudåtergivningen.

Högtalaren har också en handgjord och noggrant utvald NOMEX-spindel som säkerställer pålitlighet och hållbarhet under lång tid, även under krävande användning. Dess långlivade låg resistenta gummi-foam-upphängningar främjar jämn rörelse och en ren ljudåtergivning.

Konstruktionen av konen är imponerande, med en komposit av ull och glasfiberremsor som ger både hållbarhet och utmärkt ljudkvalitet. Dess 3D-dammskydd skyddar högtalaren och förbättrar ljudkvaliteten. Den exklusiva Multi Nose ventilerade 4"DIN PX-korgdesignen hjälper till att minska oönskade resonanser och ger en stabil grund för högtalaren.

För enkel installation inkluderar Excursion PX 4M kablar och monteringsadapter som är kompatibla med BMW och Mercedes Benz. Dessutom medföljer en mjuk skumtätning för att säkerställa en korrekt installation och förbättrad ljudisolering.

Oavsett om du använder den som en del av ett high-end ljudsystem eller för att uppgradera ljudet i din bil, kommer Excursion PX 4M att leverera imponerande ljudkvalitet och prestanda. Den är en mångsidig högtalare som är redo att ta din bilupplevelse till nästa nivå med sina högkvalitativa komponenter och avancerade design.