Excursion SHX 402

  • 799 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SHX 402
Dela

Excursion SHX 402 10cm DIN - 2vägs Koaxial 3Ohm högtalare är det perfekta tillskottet till ditt bilaudiosystem. Dessa högtalare är konstruerade för att maximera din musikupplevelse under dina körningar.

De har en rad imponerande egenskaper, inklusive en 20 mm högupplöst silkesdomediskant som ger tydliga och detaljerade höga toner. Den 2-lagers 10% lättviktiga naturliga vitala ullfiberkonstruktionen med ADC-kon (Activ Damping Coating) minimerar resonans och ökar högtalarens styvhet, vilket leder till en renare ljudåtergivning.

Högtalarna har också ett dubbeltryckt och UV-behandlat skummembran som säkerställer deras hållbarhet även under tuffa förhållanden. Den noggrant tillverkade 3 ohm koppartrådstalspolen är lindad på en ventilerad aluminiumformare för att säkerställa en effektiv signalöverföring.

Dessutom har de en 25% starkare EFF-motorstruktur (Efficient Flux Field) som gör dem effektiva även vid lägre effektnivåer, vilket är idealiskt när du använder en radiokälla. Stålkorgen är styv och förstärkt, med ventilerad Excursion Design som hjälper till att hålla högtalarna svala även under intensiv användning.

Med Excursion SHX 402 högtalare får du inte bara ett kraftfullt ljud i din bil, utan också högtalare som är byggda för att hålla och leverera enastående prestanda. Du kommer att njuta av en förbättrad ljudupplevelse varje gång du kliver in i din bil.