Excursion SHX 4C

  • 1 199 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SHX 4C
Dela

Excursion SHX 4C 10cm DIN - 2vägs Komponentkit med 3Ohm ger din bilarjud en kraftig uppgradering som låter dig dra ut ännu mer kraft från din förstärkare.

Denna högtalare har en 20 mm högupplöst silkesdomdiskant som ger kristallklara och detaljerade höga frekvenser, vilket gör din musikupplevelse ännu mer imponerande. Den använder en unik 2-lagers 10% lättviktig naturlig ullfiberkon med ADC-kon (Activ Damping Coating) som minskar resonans och ökar högtalarens styvhet, vilket ger dig en ljudåtergivning som är ren och detaljerad.

Det dubbeltryckta och UV-behandlade skummembranet är designat för att säkerställa högtalarens långa livslängd och förmåga att klara av tuffa förhållanden utan problem. Den noggrant tillverkade 3 ohm koppartrådstalspolen, lindad på en ventilerad aluminiumformare, ger effektiv signalöverföring och hög ljudkvalitet.

Högtalaren har också en förstärkt EFF-motorstruktur (Efficient Flux Field) som gör den effektiv även vid lägre effektnivåer, vilket är särskilt användbart när du använder en radiokälla. Den är monterad i en styv och förstärkt stålkorg med ventilerad Excursion Design, som ger högtalaren en stabil struktur och hjälper till att hålla temperaturen nere under långa spellistor.

Med Excursion SHX 4C 10cm DIN - 2vägs Komponentkit 3Ohm får du inte bara ett kraftfullt ljudsystem i din bil, utan också högtalare som är byggda för att hålla och leverera en konsekvent imponerande prestanda över tid. Varje körning blir en musikalisk njutning med dessa högtalare.