Excursion SHX 5C

  • 1 199 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SHX 5C
Dela

Excursion SHX 5C 13cm DIN - 2vägs Komponentkit med 3Ohm, som ger dig möjlighet att utnyttja din förstärkares effekt till fullo:

Excursion SHX 5C är ett imponerande 2vägs komponentkit som tar din bilaudiosystem till en ny nivå. Denna högtalare är konstruerad med högkvalitativa komponenter för att leverera enastående ljudkvalitet.

Högtalarens 20 mm högupplösta silkesdomdiskant ger klarhet och detaljrikedom i de högsta frekvenserna, vilket gör din musikupplevelse ännu mer imponerande. Den använder en unik 2-lagers 10% lättviktig naturlig ullfiberkonstruktion med ADC-kon (Activ Damping Coating) för att minska resonans och öka högtalarens styvhet. Resultatet är en ljudåtergivning som är ren och detaljerad.

Det dubbeltryckta och UV-behandlade skummembranet är konstruerat för att säkerställa högtalarens långa livslängd och förmåga att klara av krävande förhållanden utan problem. Den noggrant tillverkade 3 ohm koppartrådstalspolen är lindad på en ventilerad aluminiumformare för effektiv signalöverföring och hög ljudkvalitet.

Dessutom har högtalaren en förstärkt EFF-motorstruktur (Efficient Flux Field) som gör den effektiv även vid lägre effektnivåer, vilket är perfekt när du använder en radiokälla. Den är monterad i en styv och förstärkt stålkorg med ventilerad Excursion Design, vilket ger högtalaren en stabil struktur och hjälper till att hålla temperaturen nere under långa spellistor.

Med Excursion SHX 5C 13cm DIN - 2vägs Komponentkit 3Ohm får du inte bara en kraftfull ljudupplevelse i din bil, utan också högtalare som är byggda för att hålla och leverera en konsekvent imponerande prestanda över tid. Varje körning blir en musikalisk njutning med dessa högtalare.