Excursion SHX 652

  • 999 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SHX 652
Dela

Excursion SHX 652 högtalaren är en kraftfull uppgradering för ditt bilarjud. Den är utformad för att leverera enastående ljudkvalitet och utnyttja effekten från din förstärkare fullt ut.

Denna högtalare har en imponerande 20 mm högupplöst silkesdomediskant som ger skarpa och detaljerade höga frekvenser, vilket ger en otrolig ljudupplevelse. Den är också utrustad med en unik 2-lagers 10% lättviktig naturlig vital ullfiberkonstruktion med ADC-kon (Activ Damping Coating). Denna design minskar resonans och ökar högtalarens styvhet, vilket ger en klar och detaljerad ljudåtergivning.

Det dubbeltryckta, UV-behandlade skummembranet är konstruerat för att säkerställa att högtalaren är hållbar och kan klara av de tuffaste förhållandena. Den noggrant tillverkade 3 ohm talspolen av OFC-koppar garanterar effektiv signalöverföring och en hög ljudkvalitet.

Dessutom har högtalaren en förbättrad EFF-motorstruktur (Efficient Flux Field) som gör den effektiv även vid lägre effektnivåer, vilket är särskilt användbart när du använder en radiokälla. Den har också en styv och förstärkt stålkorg med ventilerad Excursion Design som ger högtalaren en stabil struktur och hjälper till att hålla temperaturen nere under längre användning.

Med Excursion SHX 652 högtalaren får du inte bara ett kraftfullt ljud i din bil, utan också en högtalare som är byggd för att hålla och leverera en konsekvent imponerande prestanda över tid. Din bil kommer att bli en körande ljudupplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten.