Excursion SX 5C

  • 1 099 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SX 5C
Dela

Excursion SX 5C 13cm DIN - 4Ohm - 2vägs Komponent Kit är det ultimata ljuduppgraderingsalternativet för ditt fordon. Det erbjuder enastående prestanda och ljudkvalitet som kommer att förbättra din musikupplevelse på vägen.

Detta komponentkit har en mängd imponerande funktioner, inklusive en 25 mm högupplöst silkesdomediskant som ger klarhet och detalj i de höga frekvenserna. Dess 2-lagers papper ADC-kon (Activ Damping Coating) minskar resonans och förbättrar högtalarens styvhet, vilket resulterar i en renare ljudåtergivning.

Högtalarens hållbarhet är säkrad genom det dubbeltryckta, UV-behandlade skummembranet och den styva och förstärkta stålkorgen med bottenventilation och Excursion Design. Dess EFF-motorstruktur (Efficient Flux Field) ger hög effektivitet även vid lägre effektnivåer, vilket gör den idealisk för olika ljudinställningar.

Den noggrant tillverkade talspolen, lindad med koppartråd på en ventilerad aluminiumformare, garanterar långvarig och pålitlig prestanda. Dessutom är polstycket kontinuerligt borrat för ytterligare kylning och för att undvika kompressionsbeteende.

Med Excursion SX 5C 13cm DIN - 4Ohm - 2vägs Komponent Kit får du inte bara ett kraftfullt ljudsystem för ditt fordon, utan även en pålitlig och högpresterande högtalarsats som kommer att förvandla din musikupplevelse varje gång du är ute och kör.