Excursion SXR.v2 2x8" baslåda

  • 3 495 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: XplodeSXR84D
Dela

Uppdaterad 8" bashögtalare i SXR serien.

Det vi kallar vår REFERENCE-serie är vårt flaggskepp igen, speciellt i vår senaste version, och inträdet i det nya EXCURSION övergripande designkonceptet 2020. Vår SXR är fortfarande våra bästa baskompisar i vår EXCURSION-värld. Kompisar som andra inte borde bråka med och hålla avstånd med. Innovationer från årtionden möter återigen vår tids senaste teknologier och material och resultatet är mycket längre än förväntat. Helt oväntat i den här prisklassen.

Ett fjäderlätt, men ändå tjockt naturligt pappersmembran med kärnor av kraftmassa övertygar med en torr och en voluminös, imponerande lågbasprestanda som inget öga kan hålla torrt. Våra överdimensionerade gummerade skumomslutningar, igensydda i rött, tillåter obegränsade rörelser i vår helt omgjorda EXCURSION-plåtkorg, förstärkt med vår X-prägling och överdimensionerad. Flerstegskylning sker i fyra former genom cirkulationen av korgens sidoventilationsöppningar och spolformarens övre ventilationsöppningar, ner till talspolegapet och ventilationsöppningarna och centralt genom bottenplattans kärnhål. Vår 4-lagers 28 mm höga OFC-kopparspiral är lindad på en solid 2" aluminiumhållare och kan hittas i våra större linjära centreringar. Med sin blodröda färg och sömmarna i samma färg på omramningen sätter de också nytt utseende accenter och kontraster.
Sedan 2014 har EXCURSION erbjudit ett sortiment av högtalare, subwoofers och förstärkare som är genomtänkta i praktiken och bygger på ingenjörskonst med över 30 års erfarenhet. Innovationer och förbättringar kan hittas från de mest olika tävlingsformaten från bilstereoföreningarna världen över. Detta urval av den ledande och segerrika högteknologin återspeglas i vår produktion med det tydliga målet att göra den överkomlig för ett brett spektrum av kunder. Prestanda som i.d. Vanligtvis inte tillgängligt för alla kunder... än mindre prisvärt. Med tysk ledning säkerställer våra auktoriserade fabrikspartners att vi åtminstone uppfyller de standarder inom produktion och bearbetning som krävs av ett tyskt specialvarumärke.
 
Förutom ett oslagbart pris-prestanda-förhållande är den praktiska "FORM FÖLJ FUNKTION"-metoden den självförklarade filosofin och målet med EXCURSION. För en "bättre" ifrågasätts ständigt och kommer tillbaka till testet. Så här skapas ultrakompakta högteknologiska SMD- eller CHIP-baserade bilförstärkare. Unika högtalarsystem. Moderna, genomtänkta plug & play-koncept som löper sammanhängande från OEM-anslutningen till högtalaråtergivningen och samtidigt behåller full energisk flexibilitet.
 
 
EXKURSION ... är allt du behöver