Hifonics ZSB42

  • 1 695 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: ZSB42
Dela

Hifonics ZSB42 är en imponerande high-end koaxialhögtalare som är specifikt utformad för BMW- och Mini-fordon. Med ZEUS ZSB-serien tar HiFonics ett stort steg framåt genom att erbjuda högtalare som är perfekt anpassade till dessa bilmärken.

Dessa högtalare är utrustade med neodymmagneter, vilket ger enastående prestanda och kraftfull ljudåtergivning. De 10 cm högtalarna är både lätta och effektiva, samtidigt som de har ett lågt monteringsdjup. Detta gör dem idealiska för att passa in i BMW- och Mini-fordon utan problem.

För att ge en komplett ljudupplevelse har ZSB42 högtalarna detaljerade silk dome neodym diskanthögtalare. Dessa högtalare ger en klar och förförisk diskantåtergivning som kompletterar basen på ett harmoniskt sätt.

En annan fördel med Hifonics ZSB42 är att den levereras med alla fordonsspecifika adaptrar, kablar och installationstillbehör som behövs för en smidig och enkel plug-and-play-installation. Detta sparar tid och möjliggör en problemfri montering utan att behöva köpa extra tillbehör.

Med Hifonics ZSB42 får du inte bara högkvalitativa och förstklassiga högtalare för ditt BMW- eller Mini-fordon, utan du får också en bekväm och enkel installation. Upplev det ultimata ljudet i din bil med Hifonics ZSB42 och njut av varje musikstund med exceptionell precision och kraft.

Se bifogad instruktion för kompatibilitet.