Master Audio MA16DW/4

  • 399 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: MA16DW/4
Dela

Master Audio MA16DW/4 är en högkvalitativ 6,5-tums midbas som levererar imponerande ljudprestanda. Med sin kompakta storlek och robusta konstruktion är denna midbas perfekt för att förbättra ljudet i ditt ljudsystem.

Med en imponerande effekttålighet på 150W MAX kan MA16DW/4 hantera kraftfulla ljudsignalerna utan att kompromissa med ljudkvaliteten. Dess breda frekvensområde från 60Hz till 6000Hz gör att den kan återge detaljerade ljud både i de låga och mellanregisterfrekvenserna.

MA16DW/4 har en impedans på 4 Ohm, vilket gör den enkel att driva med förstärkare och ljudsystem. Med en känslighet på 91dB levererar den högt och klart ljud med minimal förvrängning.

Oavsett om du använder den i ditt bil ljudsystem, hemmahögtalare eller professionellt ljudsystem, kommer Master Audio MA16DW/4 att ge dig en imponerande ljudupplevelse. Dess tillförlitliga prestanda och högkvalitativa konstruktion gör den till ett utmärkt val för ljudentusiaster som letar efter en kraftfull och detaljerad ljudåtergivning i mellanregistret.