Radical R-D111

  • 5 495 kr

1 Din Android media system 10.1" touch

Tillgänglig
Artikelnummer: R-D111

1-DIN Android-bilradio | R-D111

  • 1-DIN bilradio med Android 9.0 operativsystem
  • Passar i alla fordon med 1-DIN-plats
  • Kapacitiv, beröringskänslig 10,1 "/ 25 cm pekskärm
  • DAB +, UKW, USB, Bluetooth, WiFi / WLAN, appspegling

Infotainment och mer för fordon med 1-DIN monteringsfack

RADICALs Android-bilradio är en riktig allround: lyssna på digital radio när du är på resande fot, spela låtar och videor, ringa smidiga telefonsamtal med Bluetooth - mediamottagaren är optimalt förberedd för mobil infotainment. Den integrerade WiFi-modulen gör att du kan komma åt internet, strömma musik från webben, använda appar som Spotify eller lyssna på internetradio. Byggt som ett Android-system kan du också installera dina Android-appar direkt på multimediasystemet - du har valet vilka smarttelefonfunktioner du vill använda i bilen.

 

RADIKAL Android-bilradio

Manövrera dina appar i bilen via en stor pekskärm? Ja, naturligtvis, R-D111 har sin stora 10,1 "/ 25 cm pekskärm. Och det använder ett operativsystem baserat på Android 9.0. Det betyder: Du kan installera dina Android-appar, inklusive dina navigationsappar, direkt i mediacentret. Det finns tillräckligt med utrymme på det interna 16 GB flashminnet för ett otroligt antal appar. Tack vare 1,3 GHz Quad Core-processor och 2 GB RAM övertygar R-D111 med sin smidiga, stabila prestanda.

Anpassad för 1-DIN installationsplatser

RADICAL Android-bilradion kan enkelt installeras i fordon med en 1-DIN-plats. Men instrumentpanelen bör ge tillräckligt med utrymme för den stora skärmen. R-D111 har en kulleds- / klämmekanism som gör det möjligt att justera skärmens lutningsvinkel (+ 20 ° till -20 °) och skärmhöjd (+30 mm till -30 mm) för bästa matchning med instrumentbrädan. R-D111 är utrustad med en flerfärgad RGB LED-sensorknappbelysning för enkel och perfekt matchning av enhetens softkey-belysning med cockpitbelysningsfärg. 


Tekniska data

Maxeffekt
4x45w
USB-ingång
Ja
AUX-ingång
Ja
Bluetooth
Ja
Equalizer
Ja 10 Bansds
Högpassfilter
Ja
Lågpassfilter
Ja
Display
10.1
Loudness
Ja
Radio
Ja DAB
RDS Radio
Ja
Videoingångar
Ja
Videoutgångar
Ja
Lågnivå-utgång
Ja 3st par 3V
Sub-utgång
Ja
Volt-lågnivå
3v
Tidskompensering
Ja
Anslutning iPhone
Ja
Förberedd för rattstyrning
Ja
Handsfree
Ja
Dimensioner
1din