Stetsom INFINITE 120A Black

  • 4 199 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: INFINITE120BLACK
Dela

Stetsom INFINITE 120A Black är en ny och uppdaterad modell av ett kraftfullt fläktkylt nätaggregat. Detta nätaggregat är konstruerat för att erbjuda en imponerande strömutgång på upp till 120A vid en justerbar spänningsnivå på 7,5-14,4V.

En av de praktiska funktionerna hos Stetsom INFINITE 120A Black är den inbyggda displayen som visar både volt och ampere. Detta gör det enkelt att övervaka och avläsa strömnivåer och spänning under användning.

Med sin robusta konstruktion och fläktkylningssystem kan Stetsom INFINITE 120A Black leverera tillförlitlig och stabil ström till dina elektroniska enheter. Det är ett idealiskt nätaggregat för ljudsystem, bilstereoinstallationer eller andra tillämpningar där hög strömstyrka krävs.

Stetsom INFINITE 120A Black är ett pålitligt och mångsidigt nätaggregat som är utformat för att möta kraven hos dem som behöver en högströmslösning med justerbar spänning. Med sin användarvänliga display och imponerande prestanda är det ett populärt val bland entusiaster och professionella inom ljud- och bilstereovärlden.