Plug&Play PRO baspaket ETU-VWT5-F32 till T5

  • 15 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: PPVW-103
Dela

Passar följande bilmodeller:

Volkswagen Transporter T5 2003-2014

Högtalare - Eton ETU-VWT5-F32

Högtalarkitet består av en långslagig glasfiberförstärkt 20cm bas samt ett nyutvecklat 50mm mellanregister med en kraftfull neo magnet för ordentligt välljud!

Allt toppas av en 20mm dome tweeter.

Impendansen i systemet är 3ohm vilket ökar verkningsgraden!

Kitet är modelanpassat för Volkswagen Transporter T5 2003-2015

(även originalstereon klara att hantera detta kit)

Utvecklat och tillverkat i Tyskland!

Sätesbas -  Vibe SLICKT5A-V2

Exklusiv baslåda som är handgjord i Storbrittanien. Modellanpassad för att sitta under sätet i en VW Transporter T5, T6 eller T6.1.

VIBE ägnade månader åt att slutföra detta projekt för att bli det bästa Transporter baslådan på marknaden. Varje detalj är genomtänkt som du kan se från den unika designen. Vinklarna och lutningarna är specifika för Transporter-sätets bas för att fullt ut maximera lådans volym, detta gör att vi kan få ut så mycket som möjligt från baslådan.

VIBE parade sedan ihop det med sin karaktäristiska passiva basteknik, genom att montera den 8-tums passiva slavbasen på botten av lådan, förbättrade detta effekten och gör att en kompakt låda fungerar lika bra som en låda, tre gånger större! Den bästa "osynliga" Transporter-lådan på marknaden.

Med inbyggda fötter som är perfekt inriktade för att placeras på sitsbasramen har lådan en perfekt passform!

VIBE har parat ihop dennaa hölje med SLICK8D2 subwoofer och POWERBOX400.1 förstärkare för optimal prestanda och erbjuder 400 watt RMS och 1200 watt MAX effekt

Handbyggd i Storbritannien är denna låda verkligen brittiskt!

 

DSP - A594DSP

AXTON A594DSP är en kraftfull DSP-förstärkare med 10 kanaler och imponerande funktioner till ett överkomligt pris. Den har parametrisk EQ, upp till 24 dB/okt delningsfilter, och optisk utgång för förlustfri ljudöverföring till andra Axton DSP-förstärkare. Inbyggd klass D-förstärkare ger upp till 4 x 50 W RMS kraft. Dessutom finns två preout-utgångar för extern förstärkning. Gränssnittet ABT50 möjliggör Hi-Res Audio-uppspelning.

 

 

Plug&Play kabel - Axton N-A480DSP-ISO5

Används för att ansluta extern ljudutrustning i bilar med originalradio, till exempel för att få en signal till en extern förstärkare eller ljudprocessor/DSP. Ansluts som ett mellanstycke på bilens ledningar, och eliminerar modifiering/kapning i bilens originalledningar.

Observera att detta inte är samma sak som ISO-övergång och bör inte användas när spelaren byts ut.Denna kabelsats gör att du inte behöver klippa bilens ledningar utan du måste klippa/skarva nödvändiga kablar till detta set själv.