Deaf Bonce MF-12R 2x12" LOUD AS HELL låda

  • 4 895 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: MF-12R D2Newbox
Dela

Machete Fight MF-12R 2x12" LOUD AS HELL låda - Unleash the Raw Power of Bass!

Uppgradera ditt ljudsystem med Deaf Bonce MF-12R 2x12" LOUD AS HELL låda och njut av enastående basprestanda i en imponerande design. Denna baslåda är utrustad med två kraftfulla 12-tums Machete Fight MF-12R basar från Deaf Bonce, vilket gör den till en perfekt lösning för dig som söker högkvalitativ basåtergivning.

Machete Fight basarna har gjort sig kända för att leverera exceptionell prestanda till ett förmånligt pris, och MF-12R är inget undantag. Varje 12-tums bas levererar hela 1200W RMS och har en maxeffekt på 2400W per baselement, vilket ger dig en imponerande basåtergivning som fyller rummet.

LOUD AS HELL 2x12 baslådan kombinerar kraft och stil. Med den distinkta LOUD AS HELL-loggan broderad på ovansidan blir denna baslåda en snygg och tuff tillskott till ditt ljudsystem. Lådan är byggd med högkvalitativt 25 mm MDF-material för att säkerställa hållbarhet och minimera vibrationer.

Med en avstämning på 35Hz och en överdimensionerad portarea garanterar lådan att du kan njuta av kraftfulla basgångar utan att uppleva flåsljud från porten. Den här konstruktionen gör det möjligt att hantera upp till ca 4000W rms (2000W/element), vilket ger dig tillräckligt med kraft för att verkligen känna basen.

Ta din musikupplevelse till nya höjder med Deaf Bonce MF-12R 2x12" LOUD AS HELL låda. Med dess imponerande prestanda och imponerande basåtergivning kommer den att göra ett starkt intryck och ge dig en ljudupplevelse utöver det vanliga.