Vibe POWERBOX150.4M

  • 2 995 kr
  • 2 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: POWERBOX150.4M
Dela

Vibe POWERBOX150.4M - Kompakt och kraftfull 4-kanalsförstärkare

Upplev enastående ljudprestanda och imponerande kraft med Vibe POWERBOX150.4M. Denna förstärkare är designad för att ge dig en oöverträffad ljudupplevelse i din bil.

Med sin kompakta storlek och kraftfulla prestanda är Vibe POWERBOX150.4M det perfekta valet för dig som vill ha högkvalitativt ljud utan att kompromissa med utrymme eller strömkrav. Dess klass D-teknik gör att förstärkaren drar mindre ström och genererar mindre värme jämfört med traditionella förstärkare i klass AB.

Du har flexibiliteten att använda Vibe POWERBOX150.4M antingen som en 4-kanalsförstärkare eller som en 3-kanalsförstärkare genom att brygga hälften av kanalerna för att driva en bas. Detta gör det möjligt för dig att anpassa ljudsystemet efter dina specifika behov och preferenser.

Med en utsökt effektutgång på 4 x 150 W vid 4 ohm och 4 x 240 W vid 2 ohm, samt möjligheten att producera 2 x 480 W vid 4 ohm, kommer Vibe POWERBOX150.4M att ge din musik en ny dimension. Oavsett om du lyssnar på dina favoritlåtar, streamar musik eller njuter av en film i din bil, kommer denna förstärkare att leverera kraftfullt och kristallklart ljud.

Vibe POWERBOX150.4M är byggd med högkvalitativa komponenter för att säkerställa pålitlighet och långvarig prestanda. Dess imponerande adhesion på 14 N/cm garanterar stabilitet och hållbarhet under användning. Dessutom är den vattentät, vilket ger extra skydd mot fukt och väderförhållanden.

Upptäck en ny nivå av ljudkvalitet och kraft med Vibe POWERBOX150.4M. Med sin kompakta design, imponerande effekt och flexibilitet är denna förstärkare det ultimata valet för bilentusiaster som strävar efter enastående ljudprestanda. Köp din Vibe POWERBOX150.4M idag och upplev musiken på ett helt nytt sätt i din bil.