Audio System XFIT MERCEDES VITO W447 EVO2

  • 2 495 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: XFIT MERCEDES VITO W447 EVO2
Dela

Audio System XFIT MERCEDES VITO W447 EVO2 är ett komplett högtalarkit speciellt utformat för Mercedes Vito W447-modeller från 2014 och framåt. Detta kit erbjuder en uppgraderad ljudupplevelse för din Mercedes Vito genom högkvalitativa högtalare och en komplett installationslösning.

Paketet inkluderar ett högtalarkit som är skräddarsytt för att passa perfekt i din Mercedes Vito W447. Dessa högtalare är noggrant utvalda för att ge en förbättrad ljudkvalitet och en mer engagerande musikupplevelse i bilen.

Utöver högtalarkomponenterna ingår även ett komplett installationskit. Detta kit innehåller allt du behöver för en smidig och korrekt installation av högtalarsystemet i din Mercedes Vito. Det inkluderar kablar, fästen, monteringshållare och andra nödvändiga tillbehör för att säkerställa en professionell och pålitlig installation.

Audio System XFIT MERCEDES VITO W447 EVO2 högtalarkit är ett perfekt val för Mercedes Vito-ägare som vill uppgradera sitt ljudsystem och få en förbättrad ljudupplevelse i bilen. Med högkvalitativa högtalare och en komplett installationslösning kan du njuta av klarare och mer detaljerat ljud i din Mercedes Vito.