AXTON ATC200S

  • 1 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: ATC200S
Dela

AXTON ATC200S är ett universellt 8-tums högtalarkit som erbjuder enastående prestanda och ljudkvalitet. Med en kompositkorg och en stark strontium/ferritmagnet ger den en solid och pålitlig struktur för att säkerställa långvarig användning.

Högtalaren har en polypropylenkon med låg resonans, vilket ger en ren och distorsionsfri ljudåtergivning. Den är utrustad med en gummiupphängning och en Nomex-spindel för att säkerställa flexibilitet och precision i basresponsen.

Talspolen är tillverkad av polyamid för att tåla höga temperaturer och bibehålla prestanda över tid. Guldpläterade kontakter säkerställer en stark och pålitlig anslutning för optimal ljudöverföring.

Gallret ingår för att skydda högtalaren från eventuella skador och ger samtidigt en ren och estetiskt tilltalande design. Med endast 57 mm inbyggnadsdjup är det möjligt att installera högtalaren även i utrymmen med begränsat utrymme.

ATC200S har en 25 mm tygdiskant och en diffuser för att förbättra ljudspridningen och ge en bredare ljudbild. Den har även en nivåkontroll för diskanten som kan justeras mellan -3 dB och 0 dB, vilket ger flexibilitet för att anpassa ljudet efter personliga preferenser.

Installationskoppen möjliggör utanpåliggande montering för enklare installation och flexibilitet i placeringen av högtalaren. Med det medföljande 6 dB inline-filtret kan ljudet finjusteras för att passa dina behov och preferenser.

Sammanfattningsvis erbjuder AXTON ATC200S ett kraftfullt och välbalanserat ljud med en rad funktioner och inställningar för att anpassa ljudet efter dina önskemål. Det är en pålitlig och mångsidig högtalare som passar perfekt för olika ljudsystem och installationer.