Cerwin-Vega VEGA 2x8" dBVox låda

  • 3 685 kr
  • 3 685 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: V82DV2Newbox
Dela

Cerwin-Vega VEGA 2x8" dBVox låda - Kompakt och kraftfull basåtergivning!

Cerwin-Vega VEGA 2x8" baslåda är en imponerande lösning för ljudentusiaster som söker en snygg och kraftfull basåtergivning. Med två 8-tums basar och en RMS-effekt på 500W erbjuder denna baslåda en solid prestanda till ett förmånligt pris.

Cerwin-Vega VEGA 8" basarna har en robust konstruktion och är utrustade med en egenutvecklad gjuten VEGA-korg, som bidrar till en stabil och pålitlig basåtergivning. Med en maxeffekt på 750W ger dessa basar tillräckligt med kraft för att fylla rummet med djup och dynamisk bas.

dBVox 2x8" lådan är speciellt utformad för att rymma dessa Cerwin-Vega VEGA 8" basar. Den har en snygg dBVox-logga broderad på ovansidan och ger en kraftfull basåtergivning. Lådan är en tombox som rymmer två 8-tums basar och kan hantera upp till ca 1500W rms (750W per element) utan att få flåsljud i porten, tack vare den överdimensionerade portarean. Byggd i 17mm MDF-material är lådan robust och hållbar.

Avstämningen av lådan till 42Hz ger en välbalanserad basåtergivning med bra basrespons och tydlighet. Du kommer att kunna njuta av en imponerande ljudbild och känna varje slag i musiken.

Cerwin-Vega VEGA 2x8" dBVox låda kombinerar stil, prestanda och ett bra pris. Oavsett om du använder den för att förbättra ditt bilstereo eller för att spela upp musik på högre volymer, kommer denna baslåda att ge dig en kraftfull och väldefinierad basåtergivning som verkligen imponerar.