Cerwin Vega VEGA 2x12" dBVox låda

  • 5 985 kr
  • 5 985 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: V124DV2Newbox
Dela

Vi presenterar en imponerande paketprodukt som kombinerar två Cerwin-Vega VEGA 12" bashögtalare och en dBVox 2x12" baslåda. Detta paket är perfekt för dem som söker en kraftfull baslösning med hög prestanda och pålitlighet.

Cerwin-Vega VEGA 12" bashögtalare är en del av Cerwin-Vegas nya VEGA-serie och har en imponerande maxeffekt på 1300W. Med den ikoniska signaturröda gummiupphängningen som Cerwin-Vega är känt för, levererar dessa bashögtalare enastående basprestanda. Den nya designen och den robusta gjutna VEGA-korgen ger stabilitet och pålitlighet.

För enkel installation har VEGA-basarna en integrerad funktion för impedansval, vilket gör det smidigt att anpassa dem till ditt ljudsystem. Oavsett om du har ett stort eller litet utrymme att arbeta med, har VEGA-serien olika storlekar att välja mellan, inklusive 8", 10", 12" och 15".

Dessa bashögtalare har en "oldschool" mentalitet när det gäller effekttålighet, med en 3" black coil talspole och en specificerad effekt på 450W rms. Du kan förvänta dig kraftfull och pålitlig basåtergivning från dessa enheter.

dBVox 2x12" baslåda är en kraftfull låda med en snygg dBVox-logotyp broderad på ovansidan. Den är utformad för att rymma två kraftfulla 12" bashögtalare med en total effekt på upp till cirka 2000W rms (1000W/element). Den överdimensionerade portarean förhindrar flåsljud och bidrar till att generera kraftfullt basljud. Lådan är byggd av 17 mm MDF-material för att ge en stabil och hållbar konstruktion.

Detta paket erbjuder en imponerande kombination av Cerwin-Vega VEGA 12" bashögtalare och dBVox 2x12" baslåda. Med dessa komponenter får du en kraftfull basupplevelse med hög prestanda och pålitlighet. Upplev imponerande basåtergivning och kraftfullt ljud i ditt ljudsystem med detta Cerwin-Vega och dBVox-paket.