Avatar STU-1246 2x12" LOUD AS HELL låda

  • 12 485 kr
  • 12 485 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: STU-1246D1Newbox
Dela

Avatar STU-1246 2x12" LOUD AS HELL låda - Ett monster av kraft och prestanda!

Avatar tar billjudet till en ny nivå med deras Tsunami-serie och presenterar Avatar STU-12D1 basar. Med imponerande 3000W RMS/12 000W MAX effekttålighet ger dessa basar enastående prestanda som tar ljudupplevelsen till nya höjder.

Tsunami-serien basar är utrustade med kraftfulla 4" CCAW talspolar och ett väl avvägt kylningssystem för att klara av de mest extrema ljudnivåerna. Med dubbla NOMEX topp-spiders och en glasfiberförstärkt pappkon är dessa basar konstruerade för att vara otroligt starka och pålitliga även vid de mest krävande förhållandena.

dBVox 2x12" lådan som medföljer är inte bara kraftfull utan också imponerande snygg. Med LOUD AS HELL loggan broderad på ovansidan får du en baslåda som verkligen står ut. Den är byggd i 25mm MDF för att säkerställa en stabil och vibrationsfri konstruktion. Med en överdimensionerad portarea undviks flåsljud och du får en ren och distinkt basåtergivning. Den avstämda frekvensen på 35Hz ger en imponerande basrespons och möjlighet att återge låga frekvenser med precision och kraft.

Prisvärda och med fantastiska specifikationer har dessa basar blivit bästsäljare. Med Avatar STU-1246 2x12" LOUD AS HELL låda får du inte bara basar med imponerande prestanda, utan också en kraftfull och visuellt tilltalande baslåda. Måtten på lådan (L x H x D) är 930x400x400, vilket ger dig en kompakt men kraftfull ljudlösning.

Ge din bil eller ljudanläggning en riktig boost med Avatar STU-1246 2x12" LOUD AS HELL låda. Upplev ljudet av kraft och prestanda som tar din musik till en helt ny nivå. Med denna imponerande kombination av basar och baslåda får du en ljudupplevelse som verkligen står ut och gör intryck.