Eton ET-PW12 2x12" dBVox låda

  • 5 795 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: ET-PW12Newbox
Dela

Eton ET-PW12 2x12" dBVox låda - Kraft och elegans i perfekt harmoni!

Ge din ljudupplevelse en seriös uppgradering med Eton ET-PW12 2x12" dBVox låda och njut av enastående basprestanda som kombinerar kraft och elegans på ett imponerande sätt. Denna baslåda är utrustad med två 12-tums ET-PW12 subwoofers från Eton, som inte bara imponerar med sina 1200W RMS kraft utan också med sina noggrant utvecklade tekniska detaljer.

Med ett nyutvecklat pressat, förstyvat och bestruket pappersmembran erbjuder denna bas en långslagig respons och exceptionell ljudkvalitet. Den kraftfulla ferritmagneten med stort centrumhål för optimal ventilation och den 3D-designade metallkorgen för optimal styvhet bidrar till en imponerande ljudåtergivning.

Den dubbla 2 Ohm talspolen är enastående fjädrande och hanterar 600W RMS, med en imponerande musikeffekthantering på 1200W per bas, vilket ger dig kraft och ljudklarhet som verkligen står ut. Med en verkningsgrad på 87 dB behöver denna subwoofer inte säga mycket för att göra sig hörd.

Chassit, som väger 7 kg, är skyddat av ett speciellt utvecklat silikonhölje, vilket säkerställer både hållbarhet och pålitlighet. Eton ET-PW12 är en del av PW-serien, som står för kraft, hård kickbas och extremt låg frekvensrespons - allt du kan önska från en subwooferserie. Med topputförande och en oslagbar prisprestanda är detta verkligen rätt val för en imponerande ljudupplevelse.

dBVox 2x12" lådan är inte bara kraftfull utan också stilfull, med en snygg dBVox logga broderad på ovansidan. Tomlådan är konstruerad för att rymma 2x12" basar och kan hantera kraftiga basar upp till ca 2000W rms (1000W/element) utan att skapa flåsljud från porten, tack vare den generösa portarean. Lådan är byggd med 17mm MDF-material för hållbarhet och kvalitetsljud.

Sammanfattningsvis kombinerar Eton ET-PW12 2x12" dBVox låda kraft och elegans på ett enastående sätt och ger dig en ljudupplevelse som verkligen står ut. Oavsett om du strävar efter djup bas eller en imponerande ljudscen kommer denna baslåda att leverera prestanda som imponerar.