Nakamichi NSM6528 4x6.5" LOUD AS HELL planka

  • 2 495 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: NSM6528Newbox
Dela

Nakamichi NSM6528 4x6.5" LOUD AS HELL planka - Kraftfullt och prisvärt!

Nakamichi NSM6528 är en imponerande raggarplanka som kommer att ge dig kraftfulla och högpresterande ljud i en stilfull design. Med sina fyra 6,5-tums PA-midbasar och två diskanter får du en bred ljudspridning som täcker både mellanregistret och de högre frekvenserna.

Denna planka är perfekt för dig som vill spela högt och få ett detaljerat och balanserat ljud. Med en frekvensrespons från 115 Hz till 15 000 Hz får du en imponerande ljudåtergivning som låter dig höra alla nyanser i musiken.

Nakamichi NSM6528 har en impedans på 4 ohm och kan därför användas med olika förstärkare och ljudsystem. Den har en effekttålighet på upp till 150 W RMS från 120 Hz och kan hantera upp till 350 W i maximal effekt. Detta ger dig tillräckligt med kraft för att spela högt och uppnå höga ljudnivåer utan att distorsion blir ett problem.

Plankan är byggd i kraftigt MDF-material och har en terminal på baksidan för enkel anslutning till ditt ljudsystem. Den levereras även med Avatar TBR-39 diskanter för att reproducera mellan- och högfrekventa ljud och skapa en rättvis ljudscen med hög kvalitet.

Med en känslighet på 92 dB får du en hög ljudutgångsnivå med minimal strömförbrukning. Det innebär att du kan njuta av högt och klart ljud även vid låga volymer.

Nakamichi NSM6528 är en pålitlig och prisvärd lösning för alla ljudentusiaster som letar efter en kraftfull raggarplanka med enastående ljudprestanda. Oavsett om du är en erfaren ljudtekniker eller en entusiastisk hobbyist kommer denna planka att ge dig den ljudkvalitet du förtjänar. Upplev musiken på en ny nivå med Nakamichi NSM6528!