Machete MFA-4.220

  • 2 995 kr
Tillgänglig
Lagersaldo:
Artikelnummer: MFA-4.220
Dela

Steg in i en värld av kraft och klarhet med Machete MFA-4.220 - en 4-kanals klass D-slutsteg som förhöjer din ljudupplevelse till nya höjder. Med imponerande 330W RMS per kanal ger detta förstärkare en kraftfull och detaljerad ljudprestanda för alla dina högtalare.

MFA-4.220 från Machete's nya serie är kompakta kraftverk som tar ljudkvaliteten på allvar. Inbyggda delningsfilter för mellanregister/midbas och diskant möjliggör aktiv delning av ljudet mellan dina högtalare, vilket resulterar i en oöverträffad ljudprecision. Justera ljudet efter dina önskemål och skapa en skräddarsydd ljudupplevelse.

Med avancerad klass D-teknologi behåller MFA-4.220 sin stabilitet och effektivitet även vid långvarig användning. Klass D-designen gör att förstärkaren förblir sval och effektiv, samtidigt som den ger en kraftfull ljudupplevelse.

Oavsett om du är en ljudentusiast eller professionell inom ljudbranschen, kommer Machete MFA-4.220 att leverera imponerande kraft och detaljer i varje ton. Upplev ljudet på en helt ny nivå med detta kompakta 4-kanals slutsteg och låt varje detalj i musiken träda fram.