Excursion SHX 522

  • 899 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SHX 522
Dela

Excursion SHX 522 13cm DIN - 2vägs Koaxial 3Ohm högtalare är det ultimata valet för att ta din bilaudiosystem till en ny nivå. Dessa högtalare är designade för att leverera överlägsen ljudkvalitet och utnyttja fullt ut effekten från din förstärkare.

Med dessa högtalare får du en imponerande 20 mm högupplöst silkesdomediskant som ger en skarp och detaljerad återgivning av höga frekvenser, vilket gör din musikupplevelse imponerande. De har också en unik 2-lagers 10% lättviktig naturlig vital ullfiberkonstruktion med ADC-kon som minimerar resonans och ökar högtalarens styvhet, vilket leder till en klar och detaljerad ljudåtergivning.

Dessutom har högtalarna ett dubbelt pressat, UV-behandlat skummembran som säkerställer lång hållbarhet och kapacitet att hantera krävande förhållanden utan problem. Den noggrant tillverkade 3 ohm talspolen av OFC-koppar säkerställer effektiv signalöverföring och ljudkvalitet.

Dessutom har de en förstärkt och styv stålkorg med ventilerad Excursion Design som ger högtalaren en stabil struktur och håller den sval även under lång användning.

Med Excursion SHX 522 högtalare får du inte bara en förbättrad ljudupplevelse i din bil, utan också högtalare som är byggda för att hålla och leverera enastående prestanda över tid. Din bil kommer att förvandlas till en musikalisk oas varje gång du sätter dig bakom ratten.