Excursion SHX 6C

  • 1 499 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SHX 6C
Dela

Excursion SHX 6C är ett kraftfullt 2vägs komponentkit som är utformat för att ta din bilarjud till nya höjder. Detta komponentkit är konstruerat med högkvalitativa komponenter för att leverera en imponerande ljudupplevelse.

En av de framträdande funktionerna hos dessa högtalare är den 20 mm högupplösta silkesdomdiskanten som ger skarpa och detaljerade höga frekvenser, vilket lyfter din musik till en imponerande ljudkvalitet. Den unika 2-lagers 10% lättviktiga naturliga ullfiberkonstruktionen med ADC-kon (Activ Damping Coating) minimerar resonans och ökar högtalarens styvhet, vilket resulterar i en ren och detaljerad ljudåtergivning.

Högtalarna är utrustade med ett dubbeltryckt och UV-behandlat skummembran som säkerställer lång hållbarhet och kapacitet att klara tuffa förhållanden utan problem. Den noggrant tillverkade 3 ohm koppartrådstalspolen är lindad på en ventilerad aluminiumformare, vilket garanterar effektiv signalöverföring och hög ljudkvalitet.

Dessutom har högtalaren en förstärkt EFF-motorstruktur (Efficient Flux Field) som gör den effektiv även vid lägre effektnivåer, vilket är perfekt för användning med en radiokälla. Den är monterad i en styv och förstärkt stålkorg med ventilerad Excursion Design, vilket ger högtalaren en stabil struktur och hjälper till att hålla temperaturen nere även under långa spellistor.

Med Excursion SHX 6C 16cm DIN - 2vägs Komponentkit 3Ohm får du inte bara en kraftfull ljudupplevelse i din bil, utan också högtalare som är byggda för att hålla och leverera en konsekvent imponerande prestanda över tid. Varje körning blir en musikalisk njutning med dessa högtalare.