Hifonics ZXE12S4

  • 1 199 kr

I hjärtat av HiFonics ZEUS EVOLUTION-basarna arbetar kraftfulla Y35-magnetdrivrutiner med en diameter på 140 mm, som driver en stor 64 mm-talsspole. Dessa venti

Tillgänglig
Artikelnummer: ZXE12S4

I hjärtat av HiFonics ZEUS EVOLUTION-basarna arbetar kraftfulla Y35-magnetdrivrutiner med en diameter på 140 mm, som driver en stor 64 mm-talsspole. Dessa ventileras med termiskt ideala polekärnventiler. Dessutom säkerställer så kallade "stötta" T-plattor en ännu längre slaglängd, som når upp till +/- 17 mm (X-Max).

Medan pressade pappkoner vanligtvis används i billiga baser, förlitar sig ZXE-baserna på dyra, handgjorda pappkoner som är dubbelsydda med omkretsen, som är kända för sitt mycket bra ljud. Alla dessa ingredienser ger ZXE-subs en extremt bra verkningsgrad på 92 eller 90 dB vid 2,83 volt/1 m. Även med en liten förstärkareffekt genererar dessa subs redan höga volymer.

Thiele-Small-parametrarna är utformade så att ZXE-baserna kan användas för att bygga kraftfulla ventilerade lådor med anständig djup och även medelstora, slutna lådor. Även "free air"är möjliga.

Zeus-basarna gör också HF-stilen rättvisa när det gäller utseende: en nytillverkad packning, det blå magnetskyddet som är typisk för HiFonics och den blå sydda kon-omkretsen visar stolt HiFonics-varumärket.