Vibe BLACKDEATHC18HEX-V7

  • 13 995 kr
  • 13 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: BLACKDEATHC18HEX-V7
Dela

Vibe BLACKDEATHC18HEX-V7 är en imponerande 18-tums subwoofer designad för extrema tävlingar. Denna subwoofer är byggd för att leverera enastående SPL-prestanda och ger en kraftfull och dynamisk basåtergivning.

Med en imponerande basvikt på 56 kg är BLACKDEATHC18HEX-V7 en robust och kraftfull subwoofer som är utformad för att tåla höga belastningar och leverera en imponerande ljudupplevelse. Den är konstruerad med hög verkningsgrad och hög effekttålighet, vilket ger möjlighet till höga ljudnivåer utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Med en frekvensrespons som sträcker sig från 15 Hz till 850 Hz kan du förvänta dig djup och detaljerad basåtergivning över ett brett frekvensområde. Subwoofern är utrustad med en 4-tums talspole med 8 lager för att hantera höga effektnivåer och minimera förvrängning.

BLACKDEATHC18HEX-V7 är välbyggd och konstruerad för att klara av krävande förhållanden. Den har en robust konstruktion med en DD cast basket och en förstärkt magnetstruktur. Dess inbyggnadsdjup på 315 mm och monteringshål på 459 mm ger flexibilitet vid installation i olika system och bilmodeller.

Denna subwoofer är en imponerande ljudkomponent som levererar extrem basprestanda och är idealisk för entusiaster och tävlingsinriktade ljudsystem där höga ljudnivåer och imponerande basåtergivning är viktigt. Vibe BLACKDEATHC18HEX-V7 tar din ljudupplevelse till en ny nivå med sin imponerande kraft och prestanda.