Plug&Play Högtalarpaket till Ducato, Boxer Jumper

  • 7 280 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: PPFI-101
Dela

Passar följande bilmodeller:

  • Fiat Ducato 3
  • Peugeot Boxer 2
  • Citroën Jumper 2
  • Dodge Ram ProMaster

 Högtalare   AXTON ATC26DUC

Lättmonterade uppgraderingskit för Fiat Ducato och dess systermodeller. Högtalarna låter mer och bättre än bilens orginal och är helt anpassade för att monteras på samma plats som orginalhögtalarna. I kitet ingår en diskan och en midbbas för varje dörr, det vill säga 4 högtalare totalt.

Aktiv bas - ETON USB 6 AR

Effektiv bas - ny upplevelse
Sedan 2013 är USB-serien en integrerad del av produktportföljen – en serie med tradition. Problemlösaren när det kommer till smart och ofta dold bas, installerad hundra gånger i en hel del cabriolet, camping eller klassiska bilar. Den välkända USB-serien (Under Seat Bass) ger poäng särskilt med sin lilla storlek och det solida pressgjutna aluminiumhöljet. Nu har höljet och förstärkarenheten med den 150 mm (6") långslagsdrivaren omarbetats. Designen som redan är känd från ETON Stealth 7.1 DSP effektförstärkaren var inspirationen till den nya USB AR-serien. Den solida aluminiumformen- gjutna hölje blev ännu styvare och mer fjädrande, tack vare den större ytan försvinner insamlad termisk energi bättre till omgivningen.Den belastningsbara 2 x 2 Ohm driver med dubbel talspole anpassades i den rörliga massan till det nya huset och optimerades. Den reviderade aktiva modulen kan nu styras utan fjärrkontroll och levererar hela 160 W (2 x 80 W) musikeffekt. Fasförskjutning och ett integrerat lågpassfilter fullbordar paketet. Modern tilltalande design, tysk teknik och topputförande i smart dimensioner på bara 290 x 202 x 77 mm (LxBxH) - Detta är en subwooferlösning som fungerar 2022! In Sound We Trust.

Plug&Play kablage - Eton ETU-FIAT-FDCC

 kablage för att ansluta ett slutsteg och en aktiv bas till FIAT Ducato 3, Peugeot Boxer 2, Citroën Jumper 2 och Dodge Ram ProMaster.

Komplett kablage med säkring och kontakter.

Installationskit - ETU-FIAT-SUB

Plug&Play installations kit för att installera en aktiv bas i Fiat Ducato 3 upp t.o.m. serie 7. Peugeot Boxer 2 & Citroen Jumper 2 samt även Dodge RAM ProMaster som har kopp hållare i centerkonsollen.