Sylvester SQL Planka

  • 5 775 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: AP-M60SQLNewbox
Dela

Ett Äkta SQL kitt

Sylvester SQL plankan är en imponerande raggarplanka som kombinerat 2 olika högtalarmärken gjort en härlig mix av egenskaper och ljud. Med AP-M60SQL så får man en bra snärt i ljudet men går lite djupare en vanliga SPL element genom längre slaglängd. Diskanten kommer från Xselsus XPL28W en unik hornladdad 28mm softdome diskant med härliga ljudegenskaper. Ljudet delas upp med delningsfilter. 

Apocalypse AP-M60SQL är en 6,5-tums mellanregisterhögtalare från Deaf Bonce i deras prestanda-serie Apocalypse. Denna högtalare erbjuder en hybridupplevelse mellan Sound Quality Level (SQL) och Sound Pressure Level (SPL). Med sin längre slaglängd ger den en bra snärt i ljudet och kan också gå lite djupare än vanliga SPL-element. AP-M60SQL är optimerad för att leverera detaljerat och välbalanserat ljud i mellanregisterområdet och erbjuder en balanserad ljudåtergivning med möjlighet att öka volymen och kraften vid behov.

Xcelsus XPLT28W är en hornladdad 28 mm softdome diskant med extremt hög verkningsgrad. Denna diskant ger det mjuka ljudet samtidigt som den kan spela högt med låg distortion. Den är perfekt lämpad för SQL-byggen och bidrar till en härlig ljudegenskap i kombination med AP-M60SQL mellanregistren.

Med dBVox delnignsfilter som erbjuder en brytfrekvens på 4000 Hz vid 2 ohm med en lutning på 12 dB per oktav för att dela upp ljudet och säkerställa korrekt frekvensrespons. 

Plankan är en sluten konstruktion och har plats för 4x6.5" midbasar och 2 diskanter. Den är byggd i robust MDF-material och har en terminal på baksidan för enkel anslutning. Observera att detta är en universal låda, vilket innebär att viss bearbetning kan behövas beroende på vilka element du väljer.

Sylvester SQL plankan erbjuder en imponerande ljudupplevelse med en mix av egenskaper och ljud från Deaf Bonce och Xcelsus. Den ger en balanserad och kraftfull ljudåtergivning med möjlighet att ge extra energi åt musiken när det behövs. Det är det perfekta valet för dem som söker en äkta SQL-upplevelse med hög ljudkvalitet och kraftfull prestanda.

OBS! Lådans diskant hål kan vara mindre än levererade diskanter. Detta är för de flesta diskanter skall kunna användas i medföljande universal-låda. Därför kan det behöva användas en rasp eller liknande för att vidga hålet till perfekt passform.