Axton ATW20

  • 1 195 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: ATW20
Dela

Små subwoofers som är väldigt populära. Med modellerna ATW16 och ATW20 har AXTON två universellt användbara subwooferchassin i sitt sortiment, som kan installeras i en basreflex/sluten låda eller användas som woofer i ett 3-vägssystem. Den styva sandwichkonen av glasfiber/foam/papper i kombination med den kraftfulla 120 mm magnetiska drivaggregatet erbjuder en kraftfull och imponerande basåtergivning.

Den bakventilerade plåtkorgen och hålet i polkärnan ökar kylkapaciteten för den 1,5-tums talspolen, vilket resulterar i en kontinuerlig effekthantering på 75 W RMS. Med den 2 x 2 Ohm talspolen är olika användbara anslutningsvarianter också möjliga. Ytterligare funktioner inkluderar användningen av hållbara Connex-centreringsringar, gummitätningar och korrosionsbeständiga, förgyllda lödplintar/kontaktterminaler.

Extremt kraftfull 120 mm enskild magnet Högstyrkeglasfiber/foam/papperskon 38 mm dubbel talspole med koppartråd Temperaturbeständig polyimid talspolsform. Ventilerad stålkorg Hållbar ConnexTM-centreringsspindel och gummiomgivning Korrosionsbeständig, förgylld kontakterminal Magnetiskt skydd med AXTON-logotyp Låg monteringsdjup 80 mm