Excursion SXA 55-24 PRO

  • 4 995 kr
Tillgänglig
Artikelnummer: SXA 55-24 PRO
Dela

Excursion SXA 55-24 PRO är ett 4-kanalssteg avsedd för 24 volts system och är känt som en av världens starkaste i sin kategori. Det är utformat för att leverera kraftfull och högkvalitativ ljudprestanda för ditt ljudsystem i fordonet.

Med ett imponerande frekvensomfång från 10 Hz till 20 kHz kan detta försteg hantera en bred variation av ljudfrekvenser, vilket resulterar i en dynamisk ljudupplevelse. En speciell mjuk fördröjd fjärrstyrningskrets är implementerad för att hantera strömbrytningen smidigt och säkert.

En mikroprocessorkontrollerad nätdel säkerställer en pålitlig strömförsörjning till förstärkaren. Dessutom är LPF- och HPF-filter (lågpass- och högpassfilter) fullt justerbara för att anpassa ljudet efter dina preferenser och ditt ljudsystem. En justerbar basförstärkning på upp till 12 dB ger dig ytterligare kontroll över basresponsen.

För att möta höga prestandakrav och säkerhetsnormer är detta försteg utrustat med militär standard 8GA och 0GA terminaler. Överbelastningsskydd, värmeskydd, spänningsövervakning och kortslutningsskydd garanterar en säker användning även under extrema förhållanden.

Denna förstärkare är också utrustad med en effektstatusindikator med LED-lampa och en RCA-linjeutgång. Den har en robust konstruktion med en klassisk aluminiumkylfläns som inte bara fungerar som en värmeavledare utan också ger en estetisk touch.

Excursion SXA 55-24 PRO är utformad med tanke på hög prestanda och tillförlitlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för dem som söker en kraftfull ljudförstärkare för sitt 24 volts system i fordonet.