Excursion PX 1S

  • 1 199 kr

Excursion PX 1S är en högpresterande 26mm tävlingsdiskant som sätter ribban högt när det gäller ljudkvalitet i din bil. Denna diskant är utformad med noggrannhe

Tillgänglig
Artikelnummer: PX 1S

Excursion PX 1S är en högpresterande 26mm tävlingsdiskant som sätter ribban högt när det gäller ljudkvalitet i din bil. Denna diskant är utformad med noggrannhet och precision för att leverera en High-End ljudupplevelse som kommer att imponera även på de mest kräsna lyssnarna.

En av de utmärkande egenskaperna hos Excursion PX 1S är dess japanska Silk Dome-tweeter med ADC (Activ Damping Coating). Detta innebär att du får en diskant av högsta kvalitet som ger en kristallklar och detaljerad återgivning av höga frekvenser, vilket tar din musik till en helt ny nivå.

Den luftkammar-design som används är inte bara optimerad för att ge låg FS (resonansfrekvens), vilket är viktigt för att få ren ljudåtergivning, utan den hjälper också till med effektiv kylning av Neodym-motorsystemet. Detta innebär att diskanten kan prestera på toppnivå även under långa spellistor.

Installationen är enkel och smidig tack vare de 50 cm förtennade OFC (syrefri koppar) högtalarkablarna som är förinstallerade. Det är en enkel Plug&Play-lösning som sparar tid och ger dig snabb anslutning.

Excursion PX 1S inkluderar även ett inline-passivt filter med minimerade dimensioner (50x37x24 mm) som är praxisbaserat och enkelt att arbeta med. Du har också fördelen av ett högkvalitativt dualt parallellt växlat MKP Audio Capicator som ger dig möjlighet att finjustera ljudet enligt dina behov.

För att kröna installationen finns ett tillval i form av ett aluminium Globe Set som inte bara förbättrar prestandan utan också ger en snygg och elegant estetik.

Med Excursion PX 1S 26mm tävlingsdiskant kan du förvänta dig en ljudupplevelse i din bil som når högsta möjliga nivå. Det är den perfekta lösningen för audiofiler och bilentusiaster som söker det allra bästa när det gäller ljudkvalitet och prestanda.

  • Fint utvald japansk Silk Dome-tweeter med ADC (Activ Damping Coating).
  • Luftkammar-design för låg FS och effektiv kylning av Neodym-motorsystemet.
  • 50 cm förinsallerade högkvalitativa förtennade OFC (syrefri koppar) högtalarkablar. Plug&Play.
  • Praxisbaserat inline-passivt filter med 3M-tejp och minimerade dimensioner (50x37x24 mm).
  • Högkvalitativt dualt parallellt växlat MKP Audio Capicator för flexibel modifiering efter behov.Tillval: tillgängligt aluminium Globe Set för snygg installation.